Ik ben geboren en getogen in brabant, en ik woon dan ook op het platteland. Er leven in mijn straat meer koeien dan mensen. En dat betekent niet dat ik op een boerderij woon. Het heeft mijn leven in mijn jeugd sportief gemaakt, ik ging overal op de fiets naartoe. En ja dat was een eindje. Zo fietste ik 55 minuten naar mijn middelbare school en dichtstbijzijnde supermarkt was ook 25 minuten fietsen. Dus je raad het al, ik was blij toen ik mijn rijbewijs haalde. Het gaf mij meer vrijheid en kon overal naar toe rijden, ondanks autorijden in het begin niet mijn grootste hobby was. Ook kan ik je vertellen dat ik nu niet meer zo sportief ben, dus die auto was zeer welkom.

 

Eerlijk ik ben af en toe best onzeker. Zeg maar gerust vaak. Maar daar ben ik aan het werken en langzaam aan begint het zijn vruchten af te werpen. Ik ben dan ook best trots dat ik Fleur Concepts heb gestart. Ik heb het wel gewoon gedaan. In het leven zeg ik dan ook wel eens you go girl. Ja ik vind dat je dit af en toe wel eens mag zeggen. Het leven is niet altijd even makkelijk. Ik hoor je denken, nou dat klinkt wel zwaar. Zo bedoel ik het helemaal niet.

 

Ik heb 7 jaar lang rondgelopen met een knieblessure en ben daar uiteindelijk aan geopereerd, dit was best een negatieve ervaring. Maar ondanks dat, kan ik ook trots op mijzelf zijn. Ik heb de doorzettingsvermogen gehad om altijd door te gaan. Ik heb voor mezelf gekozen om voor een second opinion te vragen. En ondanks de vele trajecten heb ik veel lessen er uitgehaald. Ik ben mezelf tegen gekomen en ik heb mezelf beter leren kennen. En nee tuurlijk stond ik er niet altijd positief in, ik heb ook flink gebaald en was af en toe ook weleens boos. Maar nu kan ik denken You Go Girl, ik heb het toch maar geflikt.

 

 

 

 

 

Ik wil met mijn kaarten, plezier overbrengen. Het net beetje extra.

 

Ik breng creativiteit & kleur, zodat jij die als cadeautje kunt delen met jezelf of een ander.

 

En daar gaat mijn vuurtje echt van aan, van vrolijke kleuren, patronen en lekker illustreren. Met af en toe een frustratie er tussen door.

 

Ik sta open voor gezellige gesprekken en ik houd van netwerken. Ik ben dus ook benieuwd naar jou, jij ja, wie ben jij?

Nu heb je mij een beetje beter leren kennen. Ga dan ook snel naar het tabje producten, en zie wat ik allemaal ontwerp. Kom je er niet uit of heb je nog vragen? Stel ze gewoon, stuur mij een berichtje. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen, dus stel je gerust voor.

 

En nu hup hup naar de producten!

Foto's: byNOUCHKA