Je gaat lekker met je bedrijf, je bent ambitieus en je bent helemaal bezig met het gene wat jij wilt! Maar sommige dingen kosten veel tijd, tijd die je liever wilt besteden om áán je bedrijf te werken. Ik help ambitieuze onderneemsters om next level persoonlijk te gaan richting (potentiële) klanten.

Herken je dit?

 

* Je weet dat het belangrijk is om je klanten aandacht te geven, maar hebt geen idee op welke manier?

* Je wilt tijd overhouden om áán je bedrijf te werken, maar in je branding gaat teveel tijd zitten.

 

Bespaar tijd en zorg voor binding met je klanten.

Wat bied ik aan?

Speciaal voor jou heb ik pakketten samengesteld, geen gedoe rondom wat er allemaal kan. Hiermee bespaar ik jou al tijd door snel en goed te kunnen kiezen. Dus scroll er doorheen en kijk wat aansluit bij jou wensen!

Let’s get personal

 

Heb jij een onderneming en vindt je mijn stijl te gek? Goed nieuws: je kunt bij mij gepersonaliseerde kaarten bestellen om bijvoorbeeld je coachees te bedanken!

 Ideaal voor als je bijvoorbeeld bezig bent met het lanceren van je nieuwe programma en wil je je je deelnemers bedanken of aanmoedigen? 💥 Een gepersonaliseerde kaart is dan een uitstekende optie! Of wil je je klanten bedanken voor het bestellen bij jou, yes ik ben er voor je! 🙌🏼

 Wat biedt ik jou aan?

 

  • Handgemaakte én gepersonaliseerde illustratie
  • Vanaf 25 gedrukte kaartjes
  • Drukwerkbegeleiding en verzending *

*excl drukkosten

 

Van te voren gaan wij even online koffieleuten en bespreken wij AL jouw wensen! Zo weten we van elkaar wat de wensen zijn en hoe ik te werk ga.

179,00 excl btw

 

Als een raket

 

Ready to fly? Jouw bedrijf is als een raket aan het groeien en daar geven wij samen nog even een extra slinger aan. Wij gaan samen jouw (potentiele) klanten verrassen met een pakket met producten met jouw branding erop! Hiermee bindt jij je klanten aan jouw en ik weet zéker dat ze dit te gek gaan vinden!

Dit wil je. ECHT. Geloof me. Samen gaan wij zorgen voor een next level klantenbinding

 Wat biedt ik jou aan?

 

  • Handgemaakte én gepersonaliseerde illustratie
  • Een pakket met product en gepersonaliseerde kaart
  • Klantenbinding waar jij nog heel lang profijt van gaat hebben.
  • Drukwerkbegeleiding en verzending *

*excl drukkosten

 

Ik neem jou ALLES uit handen als het gaat om klantenbinding, ik zorg dat de pakketjes verzonden worden en wat betreft vormgeving zit het helemaal goed!

Van te voren gaan wij even online koffieleuten en bespreken wij AL jouw wensen! Zo weten we van elkaar wat de wensen zijn en hoe ik te werk ga.

 Vanaf  €149,99 excl btw

 

 

Over mij

 

Een cappuccino lover, kleurrijk en staat altijd klaar voor anderen. Zo kun je mij wel beschrijven.

Ik ben veel bezig met creatieve dingen en zelfs in mijn vrijetijd ben ik bezig met ontwikkeling en creativiteit. 

 

Stil zitten, dat is iets wat bij mij niet voorkomt. Naast mijn onderneming volg ik een studie: trend research & concept creation in lifestyle. Een leuke bijkomstigheid dus dat ik op de hoogte ben van de laatste trends én concepten.

Om mij heen zag ik steeds vaker ondernemers strugglen met klantenbinding en wisten zich geen raad met creatieve uitingen. Ik zie daar zóveel mogelijkheden in en die ondernemers help ik dan ook graag!

 

Ik gun namelijk jou die tijd en aandacht voor je eigen bedrijf. En dat kan je allemaal bereiken wanneer wij samen aan het werk gaan.

Ik heb een volle gas mentaliteit en ondernemers die dat ook hebben help ik graag! Ik kan dat niet bestaat niet en ik zal zorgen dat ik aan jouw wensen voldoe.

 

Ik neem jou ALLES uit handen als het gaat om klantenbinding en creatieve uitingen. Ik bespaar jou die tijd en laten we het tegendeel bewijzen!

Heb je interesse of wil je een online koffiedate afspreken?  Stuur mij een berichtje via het formulier hier links.

Foto's: byNOUCHKA