Dreams with a deadline klantpakket

Verdiep jouw klantenbinding met interactieve dagplanners waardoor jouw klanten gestructureerd door de dag gaan en vol inspiratie voor nieuwe dromen. Versterk jouw klantenbinding door ze een presentje te geven met kerst en maak van jouw klanten fans zodat ze niet meer van jouw kant afwijken.

Herken jij dit ook? ⬇️

 

  • Je weet niet wat je in godsnaam moet geven met kerst aan je klanten
  • Je bent al uren aan surfen op internet om iets origineels te zoeken
  • Jouw tijd is kostbaar, dus het liefst ben jij in 1 klik klaar.

 

Hoe fijn zou het zijn als:

 

  • Jij met 1 klik een kerstpakket hebt besteld
  • Je niet meer uren lang hoeft te kijken naar originele cadeaus
  • Je van jouw klanten fans kunt maken, zodat ze herhaalaankopen doen

 ‘ zo fijn dat ik niet meer na hoef te denken over wat ik mijn klanten cadeau wil doen, maar dat jij er gewoon bent.- sharona bolander’

Hee mijn naam is Fleur en ik houd van alles wat kleur heeft in het leven. Als je vroeger zei: onrealistische doelen stellen zei je Fleur. Maar dat is verledentijd ! Mijn succesformule heb ik omgezet in dagplanners. Overzichtelijk en kleurrijk. Hierdoor werk ik veel gestructureerder en ben ik bewust van mijn dromen. Goals are dreams with a deadline. Mijn stresslevel is verminderd en ik zie overal mogelijkheden in. Zo sta ik ook in het leven ik denk in kansen ipv oplossingen. Ik ben gaan ondernemen vanuit een angsstoornis, ondernemen was mijn uitvlucht. Ik werkte veel. Téveel. Nu ik daar bewust van ben kijk ik ook anders naar mijn taken. Wat heb ik vandaag te doen en wanneer ga ik dat doen? Ik gun jou dat ook! Ik kijk er naar uit om jou dit te laten ervaren doormiddel van de dagplanners. 💜

Jij voelt je in-line met jouw klanten. Maakt van jouw klanten fans en zorgt ervoor dat zij het gevoel krijgen van gezien worden. De kerstperiode is dé ideale tijd om met klantenbinding bezig te zijn. Juist voor de toekomstige nieuwe aankopen, top of mind blijven en postitieve mond op mond reclame!

 

Want:

 

  • Zo creeer jij een extra klantmoment
  • Ben jij je concullegas een stapje voor
  • Laat je je klanten/coachees weten dat je aan ze denkt

 

Bij de woorden klantenbinding + cadeau’s zeg je Fleur Concepts. De dagplanners die 6 november uit komen zijn als kerstpakket te bestellen. Zo ben jij in 1 klap klaar.

 

*besef momentje dat jij vandaag al klaar kan zijn met je kerstpakketten* graag gedaan hoor. 😉

 

 

Bestel jouw klantpakketten hier ⬇️