creative assistant

Je gaat lekker met je bedrijf, je bent ambitieus en je bent helemaal bezig met het gene wat jij wilt! Maar sommige dingen kosten veel tijd, tijd die je liever wilt besteden om áán je bedrijf te werken. Heb je regelmatig het gevoel dat je maar wat doet als het gaat om branding? En dat je toe bent aan iemand die dat jou uit handen neemt? 

 

Ik wil je hierbij helpen! Hoe zou het voor je zijn als je je niet meer druk hoef te maken over infographics die logisch moet zijn, of bepaalde kleuren wel bij elkaar passen of de tijd die je eraan kwijt bent om een ebook te maken. Girl I get you, want het kost áltijd meer tijd als dat je denkt. En volgens mij kun jij die tijd wel ergens beter in steken. Kijk ik wil mezelf geen superheld noemen, maar in sommige opzichten ben ik dat wel.

Working together

Als creative VA gaan wij samenwerken! Ik ga aan de slag met de creatieve kanten die jij graag wilt uitbesteden.En daarmee lever ik jou tijd op en kun jij écht gaan werken aan je bedrijf en dingen die jij leuk vindt om te doen. Jij kunt vol voor het realiseren van jouw dromen gaan! Het werkt zo, ik biedt jou een strippenkaart aan, niet teveel poespas gewoon zo hoe het is.

 

Wat kan ik voor je doen?

 - Ebooks opmaken

-  Infographics maken

-  Social media posts maken én inplannen

-  Werkboeken voor jouw programma ontwerpen

-  Advertenties opmaken

- Reels ideeën opleveren

- meedenken over nieuwe concepten

 

Of terwijl ik zet jouw bedrijf knetter sterk neer op basis van grafisch design en conceptueel meedenken.

 

Samen creëren we meer rust, overzicht en weer energie voor de écht leuke dingen binnen jouw bedrijf. 

Woorden van mijn klanten 

Heb jij interesse? YESYESYES!

 

Laten we dan even online koffieleuten om kennis te maken en te kijken of wij een match zijn. En geloof me, wanneer het geen match is zeg ik dat eerlijk, want ik werk ook alleen maar met droomklanten 😉